Plotseling opkomende hoofdpijn, migraine

Plotseling opkomende hoofdpijn, migraine

Plotseling opkomende hoofdpijn, migraine

Herkent u dat, lekker aan het werk of aan het sporten en dan komt de hoofdpijn opzetten. Soms vanuit de nek of gelijk op het hoofd. Heel vervelend en irritant. Oorzaak geen idee!!

Oorzaken voor plotseling opkomende hoofdpijnen, migraine of zelfs clusterhoofdpijnen zijn er legio. Eten, drinken, licht, geluid, stress, enz enz. Vaak ligt de oorzaak al in een ver verleden verborgen alleen die zijn we ons niet bewust.

Doordat de triggerpoints in uw spieren worden geactiveerd kan de aanval plotseling beginnen. Daarom behandel ik die triggerpoints met o.a. dry needling en fysische vasculaire therapie. Daarnaast gaan we samen kijken wat er de oorzaak van zou kunnen zijn dat er zoveel triggerpoints bij u ontstaan en hoe u dat in de toekomst kunt voorkomen. Ik gebruik deze methodes al ruim 5 jaar specifiek voor deze klachten. Sinds 3 jaar kunt u ook kiezen voor een lab-onderzoek waar ik u alles over uit ga leggen.

Wanneer u uzelf herkent en meer wilt weten of een intake wilt inplannen……click op de afspraken knop op de website of bellen mag ook.